FRANCY SMITS

Flexibel, betrokken, enthousiast. Een ervaren communicatie collega. Een moeilijk en lastig pensioencommunicatie vraagstuk? Dan ben ik op mijn best. Ruim 15 jaar verzorg ik marketing en communicatie projecten voor prachtige pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en verzekeringsmaatschappijen. Alle facetten van het communicatie en marketingvak op pensioengebied beheers ik. Hierdoor ben ik in staat om de meest ingewikkelde maar ook creatieve marketing en communicatie projecten voor pensioenfondsen, pensioenuitvoerders en verzekeringsmaatschappijen tot een succes te maken.


Energie, collegiaal, creatief en sociaal
Een blauw type met de enthousiaste energie van een geel type. Een type dat houdt van overzicht, deadlines, draaiboeken en planningen. Hierdoor ben ik in staat om al mijn projecten op tijd, binnen budget en boven verwachting voor opdrachtgevers te realiseren. Daarnaast ben ik collegiaal, creatief en sociaal. 


Een leven lang ontwikkelen 

Een leven lang ontwikkelen. Dat zie ik als noodzaak om expert te kunnen zijn en het beste in je vakgebied te kunnen bieden aan opdrachtgevers. Ik beschik daarom over mijn WFT diploma, waardoor ik permanent actueel vakbekwaam ben. Nieuwsgierig? Francy Smits, 06 - 13 612 882 of francy@fsmarketing.nl.